Kapcsolat

Mivel úgy gondolom az írásnak rengeteg előnye van a szóbeli kommunikációval szemben, ezért szívesen veszem, ha e-mailben írod meg a történetedet, a problémádat, és minden olyan dolgot, amit fontosnak tartasz elmondani magadról.
Azért is jó leírni, mert számodra is átláthatóbbá teszi a helyzetedet, és az írás közben Te magad is rendszerezed a gondolataidat, az érzéseidet, valamint megfogalmazod a problémáidat és a vágyaidat is.
Az írást nevezhetnénk akár az önismeret tükrének is. Amikor ugyanis írsz egy adott problémáról, minden felbukkanó érzelmed, bánatod, lelki fájdalmad visszatükrözi, összegzi, valójában mi is van a lelkedben.
A leírtak alapján én teljes rálátást kapok a személyiségedre, a lelki állapotodra, a viselkedésedre, a gondolkodásmódodra, az érzelmeidre, azaz egy teljesen átfogó képet kapok Rólad, amire objektív módon tudok reagálni.
Ha mégis szóban szeretnél beszélgetni, akkor is javaslom először, hogy e-mailben írj pár mondatot magadról és a helyzetedről, és utána egyeztetünk video chat platformot, és időpontot.
Személyes beszélgetésre Nyíregyházán van lehetőség.
Jelentkezés: anett@lovecoaching.hu
Mobil: +36 20/419-3319
További információk: a www.lovecoaching.hu/ oldalon