Kapcsolat

Mivel úgy gondolom az írásnak rengeteg előnye van a szóbeli kommunikációval szemben, ezért szívesen veszem, ha e-mailben írod meg a történetedet, a problémádat, és minden olyan dolgot, amit fontosnak tartasz elmondani magadról. Azért is jó leírni, mert számodra is átláthatóbbá teszi a helyzetedet, és az írás közben Te magad is rendszerezed a gondolataidat, az érzéseidet, valamint megfogalmazod a problémáidat és a vágyaidat is.

Az írást nevezhetnénk akár az önismeret tükrének is. Amikor ugyanis írsz egy adott problémáról, minden felbukkanó érzelmed, bánatod, lelki fájdalmad visszatükrözi, összegzi, valójában mi is van a lelkedben.

A leírtak alapján én teljes rálátást kapok a személyiségedre, a lelki állapotodra, a viselkedésedre, a gondolkodásmódodra, az érzelmeidre, azaz egy teljesen átfogó képet kapok Rólad, amire objektív módon tudok reagálni.

Amennyiben szívesen írsz, ülj le a gép elé, halkítsd le a telefonod, és legyél teljesen jelen a problémád kifejtésében, és az érzelmeid felvállalásában is.

Ha mégis szóban szeretnél beszélgetni, akkor is javaslom először, hogy e-mailben írj, és utána egyeztetünk video chat platformot, és időpontot.

Természetesen minden információt bizalmasan kezelek!

gelei.anett@hotmail.com

Mobil: +36 20/419-3319