Könyvem

Egy válságot követően valóságos küzdelemnek éled meg az Életed? A könyv elolvasása után garantáltan másképp fogod látni a helyzetedet, és hálát adsz majd, hogy így történt!

Előszó

Ebben a könyvben összegyűjtöttem Neked a legfontosabb leckéket, amelyeket megtanultam az egyedül eltöltött hosszú éveim során. Miután egy krízist követően magamra maradtam, rettenetes magányt és elhagyatottságot éreztem. Azt hittem vége a világnak. 8 teljes éven át küzdöttem az élettel. Mivel belülről folyamatosan hajtott valami, valami mély vágy élt bennem, hogy az életemet jobbá tegyem, ezért elköteleződtem amellett, hogy kitartok, és nem állok meg félúton, hanem végigcsinálom. Minden létező módot megkerestem rá, hogy jobbá tegyem az életemet, és megértsem miért is történt velem ez a válság.

Most végre kijelenthetem, hogy végigjártam egy küzdelmekkel teli utat. Ma már tudom, hogy minden egyes megpróbáltatásra szükségem volt. Miért? Ahhoz hogy majd segíteni tudjak másoknak is a lelki fájdalmaikat legyőzni. Mivel végigjártam az utat, amelyen most Te jársz, ezért jól tudom milyen fájdalmakkal és érzésekkel kell megbirkóznod. Remélem ez a könyv nagy segítség lesz számodra abban, hogy megértsd a változáshoz először válságra van szükség, hogy megértsd, egyetlen tapasztalat sem hiábavaló, és hogy a fájdalmaknak céljuk van, nem vesznek kárba.

Amikor Stradivaritól megkérdezték, hogy miért csak olyan fát használ a hegedűkészítéshez, amelyet nagy viharok tépáztak meg, ő azt felelte: Mert a viharvert fa szól a legszebben.

Tekintsd ezt az üzenetet útravalónak!

Tartalomjegyzék

 1. Az ártatlan gyermeki Éned, aki még tele volt reményekkel és álmokkal
 2. Az egyedüllét valójában esély arra, hogy szembenézz végre Önmagaddal
 3. Az a rendeltetésed, amit igazán szenvedéllyel tudsz csinálni
 4. Légy kíméletlenül őszinte magadhoz, ki is vagy Te valójában
 5. Legyen végre vége a másoknak való megfelelésnek.
 6. Ha mindig másokhoz méregeted magad, azzal megölöd az igazi Önvalódat
 7. A mások által okozott csalódásokat és fájdalmakat ne rémálomnak lásd, hanem útnak a teljesség felé
 8. Az Életed csak a Te félgömböddel lesz teljes, mindenki más egy nagy önbecsapás
 9. A Társadat meg is kell tudni tartani
 10. Végzetes hiba, ha meg akarod változtatni a párodat
 11. Fejtsd meg, miért van szükséged önpusztító szerekre
 12. Fedezd fel a létezésed mélyebb értelmét
 13. Ha nem kapnál szenvedést, ugyan hogy tanulnád meg értékelni a jót
 14. Indulj el hittel, és tudd bukás nélkül nincs növekedés

Amennyiben nem tudod eldönteni a könyv hozzátesz e majd valamit az Életedhez, akkor írd meg nekem, milyen problémával küzdesz, és én a válasz mellé elküldöm a könyv odavonatkozó fejezetét.

Amennyiben kérsz egy beszélgetést, a könyvet ajándékba elküldöm Neked.

A könyv e book formátumban megrendelhető. Ára: 2500 Ft