Telefonszám

20/4193319

E-mail

gelei.anett@hotmail.com

Gelei Anett vagyok.

Angol tanár, Párkapcsolati tanácsadó és Life coach vagyok. Egy éve kimondottan csak ikerláng kapcsolatban lévő hölgyeknek segítek. Közel száz konzultációm volt már, főleg olyanok hölgyekkel, akik nem boldogulnak a férfival, vagy éppen szeparációban vannak.

Sokáig dolgoztam life coach-ként, úgy hogy nem volt konkrét célcsoportom. Bármilyen témában érkeztek hozzám, a hatékony kérdésfeltevés módszerével igyekeztem segíteni. Majd mikor 5 évvel ezelőtt az én életembe is megérkezett az úgynevezett ikerláng kapcsolat, utána már tudtam, hogy nekem ez lesz a specializációm, amit azóta teljes mértékben küldetésemnek érzek!

Azért tartom magamat hiteles segítőnek, mert 3 szenvedésekkel teli év után, immár 2 éve működőképes kapcsolatban vagyok VELE, és el tudom mondani egészen részletesen, mi mindent tettem azért, hogy a szenvedésekkel teli kapcsolatból egy csodálatosan működő kapcsolat legyen!

Ezeket a lépéseket, tetteket azóta nagyon részletesen kidolgoztam, és ezek alapján adok útbaigazítást azoknak, akik pontosan ugyanolyan kétségek között vívódnak, mint én annak idején.

Ha szeretnél konzultációt kérni, vagy részt venni az Ikerláng Útmutatás Workshopon, keress bátran!

Gelei Anett