Telefonszám

20/4193319

E-mail

gelei.anett@hotmail.com

Mielőtt kezembe került volna Dr. Joe Dispenza Engedd el önmagad, és válj új emberré című könyve, már akkor rendelkeztem tapasztalattal arról, hogy a gondolatainkkal képesek vagyunk teremteni.

Soha nem olvastam előtte ilyesmit, hogy a képzeletünkkel meg tudunk teremteni bármit a valóságban. Bennem egyszerűen csak annyira mély vágy volt, hogy végre megismerhessem azt az érzést, – amit mindenki keres, – úgy igazán tiszta szívvel szeretni valakit, aki viszont szeret, és jó érzés volt legalább képzeletben átélni.

Mivel nagy lánggal égő vágy volt ez bennem, ezért sokszor vizualizáltam a jövőbeli találkozásunkat az addig még ismeretlen illetővel. Nagyon részletesen elképzeltem a jelenetet, a helyszínt, a környezetet, és az érzést, amit érezni szeretnék. Ezt rendszeresen végeztem, már nem tudom meddig, de több hónapon keresztül, az biztos.

Számomra a legnagyobb csoda, hogy egy-két apróbb kivétellel, pontosan úgy történt a megismerkedés, ahogy a képzeletemben azt vizualizáltam. A helyszín is nagyon hasonló volt, az érzés teljesen ugyanaz. Ez volt a legnagyobb bizonyíték számomra, hogy képes vagyok megteremteni a valóságban azt, amire vágyok.

Most – így évekkel ezután, – ajánlották nekem ezt a könyvet, amiben meglepő módon elolvashattam a tudományos magyarázatát is annak, ami megtörtént velem akkoriban.

A szerző tudományos kutatásokat végzett, és azt írja, hogy körülöttünk minden energia, és ez az energia, ami mindenhol körülvesz bennünket, reagál a figyelmünkre. Ezzel a szándékos figyelemmel, és a folyamatos gyakorlással bárki használhatja arra az elméjét, hogy tudatos megfigyelőként valóságot teremtsen a vágyainak. Ami rendkívül fontos, hogy ezzel a módszerrel csak úgy lehet elérni eredményt, ha a világos célkitűzéshez egy emelkedett érzelem is társul.

Képzeld el minél gyakrabban az érzést, a jelenetet, az életet, amire nagyon vágysz, és ha ez az energia folyamatosan figyelmet kap, akkor anyaggá manifesztálódik, azaz megjelenik a valóságban is. Csodákra vagyunk képesek! Amihez persze sok munka, kitartás, akaraterő, elszántság szükséges!

De ha igazán mélyen, nagy lánggal égő vágy van benned, akkor nem lesz nehéz érzelemmel megtölteni azt, amit szeretnél hogy megvalósuljon az életedben. Kezdd el még ma!

Jó szívvel ajánlom mindenkinek Dr. Joe Dispenza könyveit, munkásságát, korunk egyik legnagyobb tanítója, akitől megtanulhatjuk, hogyan alakítsuk át az életünket olyan életté, amit élni akarunk hátralévő életünkben.

Bennem nincs kétség a módszert illetően. Valójában ez is agykontroll, tudományos magyarázattal alátámasztva.

Te mennyit vagy hajlandó tenni érte, hogy változzon az életed, és elérd, amire tiszta szívvel vágysz?

Az első lépés, ha elolvastad ezt a cikket. A második, ha megveszed a könyvet. A harmadik, ha alkalmazod a tudást, amit olvastál.

Olyan sokan csak olvasnak, és olvasnak, de a tettek hiányoznak. Kell a cselekedet is, amibe bizony energiát kell beletenni. A tudás nem elég, alkalmazni is kell a mindennapokban!! Kizárólag ez vezet el a célhoz!

Ajánlott cikkek

1 Hozzászólás

  1. Szép jó reggelt kívánok önnek/neked kedves Anett 🙏 Öröm volt olvasni 🙏 Köszönet 🙏 Érdekes téma,és nehezen felfogható. De ha bele gondolunk ,van benne igazság 🙏 .

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.