Módszerem

HA MÉG A KERESÉS FÁZISÁBAN VAGY, és rengeteg akadályba ütközöl, rengeteg kudarc ér, akkor nem érted, miért is történik veled mindez. Tele vagy kétségbeeséssel, csalódással, miért pont te vagy az, aki nem találja a párját. Nem nézel szembe önmagaddal, és fogalmad sincs róla, mit csinálsz rosszul. Erőlködsz, befeszülsz, és sokszor úgy belefáradsz a sok szenvedésbe, hogy már fel akarod adni a reményt, hogy megtaláld.

Ilyen esetekben szembesítelek önmagaddal, a viselkedésmintáiddal, és a gondolkodásmódoddal, ami megakadályozhat abban, hogy egyáltalán bevonzz, és megismerj egy embert, aki majd a Társad lehet/lesz.

HA MÁR TALÁLKOZTÁL VALAKIVEL, AKI NAGYON MÉLYEN MEGÉRINTETT, de mégsem tudtatok összekapcsolódni, akkor megismertetlek a folyamattal, amelyen végig kell menned, ahhoz, hogy utána működőképes lehessen a kapcsolat. Ennek része lehet a sok harc, ami köztetek van, az eltávolodás, a sok játszma, a szenvedések miatt már-már a feladás gondolata is. Ugyanakkor azt is érzed, hogy a szereteted olyan erőteljes, hogy képtelen vagy kiszállni. Innen már visszafele nincs út, csak előre. Ehhez viszont irányba kell állnod. Meg kell értened a másik viselkedését, a helyzetet, amiben vagy, és a folyamatot is.

Látnod kell a célt, végigmenni rajta tudatossággal, és őszinteséggel. Ehhez nyújtok útmutatást, hogy rátérj a helyes útra, és a dolgokat tisztán lásd.

Amikor nagyon bele vagy vonódva a problémádba érzelmileg, és úgy érzed elakadtál, olyankor nehéz (jó) döntést hozni az életedről. Ehhez ki kell lépni ebből az állapotból. El kell távolodni kicsit önmagadtól, az életedtől és kicsit távolabbi perspektívából kell ránézni.

Ilyenkor jöhet jól egy „külső szem”. Egy kívülálló, aki “érzelemmentesen” tud ránézni az életedre, aki rögtön átlátja a probléma okát. Ő valóban kívülről tud szemlélni téged, hisz idegen vagy neki. A tanulmányaim, és tapasztalataim mellett ebben (is) rejlik a segíteni tudásom.

Végzettségeim, tanulmányaim: Life Coach, Önismereti és Személyiségfejlesztő Tréner, Agykontroll tanfolyam (stresszkezelő és elmefejlesztő módszer), Ultra tanfolyam (gyógyító technikákat oktató kurzus), Pszichológiai ismeretek, Család és gyermekvédő tanár, Angol tanár, Szakfordító